Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Stacaravan huren Italië

Ieder jaar bezoeken veel toeristen Italië. Er worden dan veel grote steden druk bezocht, zoals Rome en Milaan. Maar ook Napels, Turijn, Palermo en Genua worden druk bezocht. Venetië is ook erg populair onder de toeristen. Waar gaat u een bezoekje aan brengen als u naar Italië gaat? Misschien laat u het wel afhangen van wat de omgeving u te bieden heeft. Als u een stacaravan gaat huren in Italië dan kunt u ook van tevoren alvast de omgeving verkennen. Daarbij kan een chalet huren in Italië de optie zijn voor uw vakantie dit jaar!

stacaravan-huren-italie

Stacaravans in Italië

De chalets in Italië geven u alle mogelijkheden om lekker ontspannen vakantie te vieren. Vanuit uw chalet kunt u namelijk naar de verschillende mooie steden in Italië. Heeft u al eens gedacht aan de kanalen en romantiek van Venetië? Als u samen op vakantie gaat, zeker de moeite waard om daar in een gondel te varen! Ook het Colosseum is de moeite waard. Dit was het grootste amfitheater in het Romeinse Rijk. Het is speciaal gebouwd voor de Spelen. U kunt natuurlijk niet naar Italië gaan zonder een bezoek te brengen aan Vaticaanstad. Daarbij kunt u ook het Sint Pietersplein en de Basiliek in Vaticaanstad bezoeken. Vergeet uw camera niet!

Campings in Italië

De (kampeer)vakantie in Italië wordt een groot feest als u tussendoor gaat genieten van mooie (dag) uitstapjes. U kunt een bezoekje brengen aan Monte Baldo. Dit is erg geschikt voor de liefhebbers van bergen en prachtige vergezichten. Het is namelijk een bergketen en deze begint bij het Gardameer en loopt tot aan de Adige. Daarbij is de hoogste top de Pozzette op 2218 meter hoogte. Mooie momenten om foto’s te maken van het hele gebied! Pompeii en Vesuvius horen ook echt bij Italië. Als u naar Pompeii gaat heeft u uitzicht op de vulkaan Vesuvius. Wist u dat Pompeii de oude Romeinse stad is? Tijd om de stad een bezoekje te brengen en om er meer over te weten te komen!

Bekijk het aanbod van Fundadore

Voor een bijzondere Italië-vakantie ben je bij Fundadore aan het goede adres! Of je nu zoekt naar een stacaravan, agriturismo, vakantiehuis of wilt genieten van een autorondreis.

Huur een stacaravan in Italië bij Bungalow.net

Bekijk het brede aanbod stacaravans in o.a. Italië van Bungalow.net. Ook voor de meeste Last-Minute aanbiedingen!

Luxe stacaravans in Italië bij Selectcamp

Vakantie met Selectcamp is een vakantie zonder zorgen. Speciaal geselecteerde campings, je luxe stacaravan staat gereed en je kinderen worden vermaakt. Wat wil je nog meer? Je hoeft nu alleen nog maar een keuze te maken uit het gevarieerde aanbod van topcampings!

Huur een stacaravan bij Gustocamp, de smaak van luxe kamperen!

Gustocamp is gespecialiseerd in de verhuur van compleet ingerichte bungalowtenten en luxe stacaravans op topcampings in Italië en Oostenrijk. Met meer dan 10 jaar ervaring weet Gustocamp precies wat nodig is om gasten een zorgeloze vakantie te bezorgen!

Een stacaravan huren in Italië bij Belvilla

Belvilla’s zijn uniek, er valt altijd wel iets te beleven en zijn aantrekkelijk geprijsd.  Met een Belvilla ben je verzekerd van een unieke stacaravan in een ideale omgeving en een aantrekkelijke prijs!

Huur een stacaravan aan het Gardameer

Stacaravans aan het Gardameer zijn geschikt voor een actieve vakantie. Je kunt hier tal van sporten doen, zowel op het water als aan land. Bijvoorbeeld zeilen en surfen op het meer of een partijtje tennis. Vanuit je stacaravan aan het Gardameer kun je ook flinke wandelingen in de natuur maken.

Reacties zijn afgesloten.