Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Stacaravan huren Kroatië

Kroatië, waar denkt u dan aan? De grote stad Zagreb misschien of denkt u aan de steden Split, Rijeka, Osijek, Zadar of Pula? Ieder jaar gaan veel mensen naar Kroatië en bij hen zullen de steden wel bekend in de oren klinken. Het land Kroatië kan op worden gedeeld in een aantal streken en gebieden. Het onderscheid dat vaak wordt gemaakt is Dalmatië, Slavonië, centraal Kroatië, hooglanden, Istrië en Zagreb. Wanneer u kiest voor chalet huren in Kroatië en u kiest de regio van Dalmatië (het zuidelijke deel), dan kunt u hier een bezoekje brengen aan de plaatsen Dubrovnik, Split, Zadar en Sibenik. Als u kiest voor een van de stacaravans in Kroatië in de regio van Slavonië, dan gaat u naar het oosten. Daar vindt u veel historische gebouwen, veel mooie kastelen uit het verleden. Daarnaast vindt u hier ook veel landbouw.

stacaravan-huren-kroatie

Chalets in Kroatië

Er worden u ook veel campings in Kroatië aangeboden als u kiest voor centraal Kroatië. Dit gebied staat onder andere bekend om haar wijnen. U vindt hier ook veel kastelen en middeleeuwse gebouwen. Bij de Hooglanden kunt u genieten van de mooie natuur en ook van de cultuur. Wandelaars kunnen zich hier dag in dag uit volop vermaken en genieten van het mooie landschap.

Vakantie in Kroatië

Een vakantie in Kroatië is ieder jaar weer de moeite waard, in welk seizoen u ook besluit om te gaan. Als de voorkeur uit gaat naar Istrië, dan kiest u voor een mooie kust. In de zomer is het hier erg levendig en wordt er veel georganiseerd voor de toeristen. U kunt ook een bezoekje brengen aan de hoofdstad Zagreb. Dit is een moderne stad en hier vindt u ook de luchthaven. Er zijn veel nationale parken te vinden in Kroatië, waar u van kunt genieten en op verschillende plaatsen kunt u ook zeevissen dicht langs de kunst.

Bekijk bijvoorbeeld eens de luxe stacaravans en tenten in Kroatië van Camp2Relax!

Ook Selectcamp biedt luxe campingvakanties op topcampings in Kroatië.

Reacties zijn afgesloten.