Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Stacaravan huren Drenthe

Een heerlijke vakantie in Nederland, geen verblijf in een hotel maar een stacaravan huren. Deze ervaring wilt u niet missen en daarom kunt u hier nu voor kiezen. Drenthe is een provincie gelegen tussen Gelderland en Groningen. Het is een provincie met veel afwisseling, musea, prachtige natuurgebieden en veel historische bezienswaardigheden. De meeste toeristen komen naar Drenthe om te kijken naar de tientallen hunebedden. Dit is een hele beleving, maar ook dierenpark Emmen is bij jong en oud erg gewild. Het Drents Museum is gelegen in de stad Assen, een grote stad waar u ook goed kunt winkelen, net als in Emmen overigens. U vindt hier een mooi museum waar u onder andere botten kunt vinden van de mammoeten en voorwerpen van Neanderthalers. Heel indrukwekkend als u de grootte van de botten van de mammoeten ziet.

stacaravan-huren-drenthe

Stacaravans in Drenthe

De voordelen van een stacaravan huren in Drenthe zijn natuurlijk de rust en ruimte waar je kunt van genieten. In tegenstelling tot de drukte in de Randstad heb je in Drenthe alle vrijheid om lekker uit te waaien in de mooie natuur. De chalets in Drenthe zijn ook gelegen in de regio van Emmen, daar vindt u dierenpark Emmen. In 1935 is deze dierentuin opgericht door Willem Oosting. U vindt in dit park verschillende werelddelen met de bijbehorende dieren. Jong en oud vermaken zich hier de hele dag tussen en met de dieren en u kunt hier gezellig een hapje eten en een glaasje drinken. De vele campings in Drenthe bieden u vele mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Ook rondom Assen vindt u diverse overnachtingsmogelijkheden. Daar wordt volop gebruik van gemaakt als de TT in Assen wordt gehouden. Op tijd reserveren als u verzekerd wilt zijn van een slaapplaats is aan te raden.

Vakantie in Drenthe

Een chalet huren in Drenthe is iets waar u jaarlijks gebruikt van kunt maken. Ieder seizoen heeft deze provincie u wel weer wat nieuws te bieden. De mooie natuur is ieder seizoen anders, wandelingen maken en fietsen, u kunt het hier dag in dag uit. Geniet u daarom nu zelf van een mooie vakantie in Drenthe. U kunt daarvoor nu een stacaravan huren en dan kan de vakantie beginnen!

Stacaravan huren in Drenthe bij Bungalow.net

Een stacaravan huren via Bungalow.net betekent service en persoonlijke aandacht. Alleen de beste en leukste vakantiebestemmingen worden geselecteerd! Bekijk het aanbod stacaravans in Drenthe.

 

Reacties zijn afgesloten.