Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Stacaravan huren Friesland

De provincie Friesland ligt in het noorden van Nederland. Ieder jaar wordt deze provincie druk bezocht door watersportliefhebbers en toeristen. Een bezoekje aan Friesland kan u naar verschillende plaatsen in deze provincie brengen, zoals Appelscha, Drachten, Franeker, Hoogzand of Makkum. Waar u ook naar toe gaat, winkelen, een hapje eten en genieten, dat doet u in de hele provincie. Er zijn ook verschillende plaatsen waar dat u kunt kiezen voor chalet huren in Friesland. Daarbij heeft u ook de keuze uit stacaravans in Friesland. Hierbij heeft u volop de vrijheid dus geniet er eens van samen met uw gezin!

stacaravan-huren-friesland

Chalets in Friesland

De chalets in Friesland bieden u de vrijheid en dag in dag uit kunt u leuke uitstapjes maken. Wat dacht u van een leuk dagje Sneek? Deze stad mag u niet missen, de stad staat namelijk bekend om de Waterpoort aan de Stadsgracht. Maar wanneer de vorst begint, kunt u naar de Schaatsmarathon Elfstedentocht. Ook daarheen worden ieder jaar veel toeristen aangetrokken. De spanning is er ieder jaar weer, komt er dit jaar een Elfstedentocht? Mocht dat dit jaar niet zo zijn, dan zijn er toch veel plaatsen in Friesland waar u binnen in de hal kunt schaatsen. Maar u kunt ook een dagje naar Leeuwarden, winkelen of uit eten misschien? U kunt langs de gracht wandelen of het stadhuis bezoeken.
Reserveer nu uw Nederland vakantie bij Belvilla!

Campings in Friesland

De vakantie in Friesland kan beginnen als u de stacaravan heeft gehuurd. U kunt zich nu verdiepen in de vele leuke uitstapjes die u kunt maken. Wat dacht u van de Friese Ballonfeesten? U moet hiervoor naar Joure, daarbij gaan er bij het jaarlijkse ballonnenfestijn ongeveer 35 prachtige luchtballonnen de lucht in. Het is hier druk en erg gezellig! Dan zijn er nog de nationale parken die u niet kunt missen! Er zijn in deze provincie maar liefst vier nationale parken, de grootste vindt u op het Waddeneiland Schiermonnikoog. Zo ziet u maar, er is voor jong en oud genoeg te doen tijdens uw vakantie in Friesland! Natuurlijk kun je in Friesland ook op vakantie in een stacaravan op de Waddeneilanden. Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn namelijk ook onderdeel van de provincie Friesland. Ook hier zijn verschillende campings te vinden en kun je een stacaravan huren.

Stacaravan huren in Friesland – Bungalow.net

Zeer geschikt voor families en vriendengroepen vanwege de ruimtelijke indeling en complete inrichting. De natuur van het Friese landschap is schitterend of u nu wilt wandelen of fietsen of genieten van de watersport, voorzieningen genoeg dankzij de natuurlijke omstandigheden.
Vakantiewoningen Europa

Reacties zijn afgesloten.