Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Stacaravan huren Waddeneilanden

Heb je altijd al een keer een vakantie willen doorbrengen op één van de Waddeneilanden? Nederland kent maar liefst 8 eilanden die behoren tot de Waddeneilanden. Vijf van deze eilanden zijn bewoond en zijn een ideale bestemmingen voor een vakantie. Als je een vakantie wilt boeken moet je natuurlijk wel bedenken welk eiland je wilt gaan bezoeken. Om het je wat makkelijker te maken willen wij graag met je bekijken wat je op deze eilanden kunt doen. Er valt namelijk nogal wat te beleven!

Overnachten op de Waddeneilanden

Laten we eerst eens kijken naar de overnachtingsmogelijkheden. Op alle eilanden kun je kiezen uit meerdere mogelijkheden. Een stacaravan huren of een chalet huren is een goede optie. Je betaalt een scherpe prijs en er is een ruim aanbod. Tegenwoordig zijn er veel luxe stacaravans te vinden, deze maken je vakantie op de Waddeneilanden tot een geweldige belevenis. Comfortabel slapen is natuurlijk enorm belangrijk, want je wilt goed uitgerust de dag ingaan. Door het ruime aanbod kun je vast wel een passende overnachtingsplek vinden.

stacaravan-huren-waddeneilanden

Texel

Het eerste eiland is Texel, een groot eiland met enorm veel mogelijkheden. Als je van karten houdt is het Cirtcuitpark Kartin Texel echt iets voor je. Op dit park vind je een prachtige kartbaan van zo’n 500 meter terug. Dit uitje is geschikt voor individuen, stellen, maar ook voor gezinnen met kinderen. Als je van cultuur houdt kun je een bezoek aan het Cultuurhistorisch museum Texel niet afslaan. Wil je een bioscoop bezoeken dan is dat ook geen enkel probleem, ga dan naar Cinema Texel. Je kunt hier kijken naar recent uitgebrachte films of bijzondere theater voorstellingen.
Bezoek ook eens de website van De Krim voor een leuke vakantie op Texel!

Terschelling

Als je met het hele gezin op Terschelling bent dan wil je natuurlijk dat je kinderen ook genieten. Op Terschelling hoef je niet bang te zijn dat dit niet gaat lukken. Je kunt een bezoek brengen aan Speeltuin Zonneweelde in Hoorn, het speeltoestel bij de jachthaven (West-Terschelling) en het speeltoestel Midsland (aan zee). Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om te midgetgolfen bij de Molenbaan (in Formerum).

Ameland

Op Ameland kun je een bezoek brengen aan veel verschillende musea. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Natuurcentrum, een plek waar je op bijzondere wijze kennis maakt met onze natuur.
Een andere bijzondere plek is Korenmolen De Phenix, een oude graanmolen uit het jaar 1880. Bewonder de mooie roeden die maar liefst 18 meter lang zijn. Tijdens je bezoek kun je deelnemen aan een rondleiding, hier hoor je alles over deze bijzondere molen.

Bekijk hier vakantiehuizen op Ameland!

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van heel Nederland, er wonen minder dan 1.000 menen op het eiland. Een bezoek aan dit eiland is zeker de moeite waard, er zijn meerdere bezienswaardigheden namelijk.
Het Bezoekerscentrum op Schiermonnikoog is de ideale plek om kennis te maken met het eiland. Op Schiermonnikoog zijn maar liefst 8 verschillende landschappen terug te vinden. In het centrum leer je welke planten en dieren er in deze landschappen voorkomen en hoe bijzonder de natuur is op dit eiland. Bekijk het aquarium en maak kennis met de zee. Het centrum vind je terug aan de Torenstreek 20.

Reacties zijn afgesloten.