Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Stacaravan huren Duitsland

Duitsland is een mooi land, waar ieder jaar veel mensen vakantie vieren. Bent u er al eens geweest? U kunt er bijvoorbeeld een stacaravan huren en van daaruit mooie steden gaan bezoeken. Steden die hier druk bezocht worden zijn bijvoorbeeld Berlijn, Hamburg, München, Keulen en Düsseldorf. Aan het einde van het jaar wordt het hier vaak ook extra druk door de vele kerstmarkten die hier georganiseerd worden. Als u hier ook op uw gemak van wilt genieten kunt u een chalet huren in Duitsland en kunt u hier heerlijk overnachten.

stacaravan-huren-duitsland

Stacaravans in Duitsland

Er zijn veel chalets in Duitsland waar u gebruik van kunt maken, het hele jaar door. Maar met name in de zomermaanden is het hier erg druk. Er is dan ook veel te doen in Duitsland, zoals een bezoekje brengen aan Zoo Berlijn. Dit is de mooiste dierentuin van Duitsland en die mag u zeker niet missen. Het is de oudste dierentuin van Duitsland en hij bestaat al sinds 1844. De dierentuin is ook bekend geworden door de ijsbeer Knut. Een andere bezienswaardigheid welke u niet mag missen is de Brandenburger Tor, dit is de best bewaarde stadspoort van Berlijn.

Campings in Duitsland

De echte (kampeer)vakantie in Duitsland kan iedere dag een groot feest zijn. Iedere dag een ander uitstapje? Bezoekt u dan ook eens Kasteel Neuschwanstein – Het sprookjeskasteel in Schwangau Duitsland. U kunt ook naar de Loreley in de Rijnoever, dit is gelegen bij het Duitse Sankt Goarshausen. Het gaat hierbij over een 132 meter hoge rots aan de rechteroever van de Rijn. Het is mogelijk om deze rots te beklimmen, een groot avontuur! Houdt u van bloemen? Dan kunt u genieten van Mainau, een prachtig bloemenspektakel. Hierbij is het eiland van 45 hectare omgetoverd tot een waar bloemeneiland. Van april tot en met oktober kunt u hier volop genieten van de mooiste bloemen.

Huur een stacaravan in Duitsland bij Belvilla

Belvilla’s zijn uniek, er valt altijd wel iets te beleven en zijn aantrekkelijk geprijsd.  Met een Belvilla ben je verzekerd van een unieke stacaravan in een ideale omgeving en een aantrekkelijke prijs!

Huur een stacaravan in Sauerland bij Bungalow.net

Een stacaravan in Sauerland is een gezellige vakantiewoning met comfort en ruimte in deze prachtige omgeving. Het Sauerland biedt een prachtig natuurlijk landschap met diverse mogelijkheden voor een actieve vakantie en cultuurvakantie.

Reacties zijn afgesloten.