Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Stacaravan huren Moezel

Een vakantie aan de Moezel is onvergetelijk. De Moezel is een prachtige rivier die door meerdere landen heen stroomt. Zo kun je de rivier terugvinden in Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Wij willen je graag vertellen wat je allemaal kunt vinden aan deze rivier, want dat is nogal wat. Als je nog geen vakantiebestemming hebt gevonden dan is een vakantie aan de Moezel misschien een goed idee.

Campings aan de Moezel

Er zijn enorm veel campings aan de Moezel te vinden. Deze campings zijn voorzien van alle luxe, comfort en faciliteiten. De campings zijn goed bereikbaar en iedereen kan er terecht. Het maakt namelijk niet uit of je wilt overnachten in een chalet, stacaravan of tent, je kunt het helemaal zelf bepalen! Hier vind je het vakantie aanbod van Vacanceselect aan de Moezel.

stacaravan-huren-moezel
Wandelen en fietsen langs de Moezel is een leuke activiteit. Vooral bij een aangename temperatuur en zonnig weer is deze activiteit ideaal. Geniet van de prachtige natuur en van de Moezel natuurlijk.

Plaatsen

Er zijn veel plaatsen en dorpen langs de Moezel te vinden. Je kunt in deze plaatsen terecht voor een lekker hapje eten of om te winkelen bijvoorbeeld. Een aantal van deze plaatsen willen wij graag met je doornemen, wat kun je er allemaal beleven?

Cochem

Bezoek Cochem, een plaats waar je nog veel van de Middeleeuwen kunt terugzien. Smalle straatjes en bijzondere gebouwen, je vindt ze overal in de stad. Breng ook een bezoek aan de Sint-Martinuskerk en de Rijksburcht Cochem als je in de stad bent, twee topattracties die je niet mag missen.

Bernkastel-Kues

Veel toeristen noemen Bernkastel-Kues als één van de mooiste plaatsen langs de Moezel. Er zijn een aantal bijzonder bezienswaardigheden in de stad terug te vinden. Midden in het centrum vind je het marktplein terug, een plein van meer dan 400 jaar oud. Als je op het plein staat zie je enorm veel van de Middeleeuwen terug, zo maak je namelijk kennis met de St. Michaels-Brunnen, Spitzhäuschen en het renaissanceraadhuis.
Het Weinmuseum laat je kennis maken met alles rondom wijn. De geschiedenis van wijn gaat zo’n 2.000 jaar terug, tijdens je bezoek aan het museum krijg je een kijkje terug in de tijd.

Bingen aan de Rijn

Kasteel Schönburg is één van de topattracties van Bingen. Bezoekers noemen dit kasteel “bijzonder” en “schilderachtig”.
Ook kun je in Bingen diverse kerken en kloosters terugvinden. De bekendste zijn het Kloster Johannisberg en de Evangelische Kirche.
Bezoek ook Schloss Johannisberg, een voormalig klooster waar je tegenwoordig heerlijke wijn kunt proeven en drinken. Als je een echte wijnliefhebber bent is een bezoek aan Schloss Johannisberg zeker de moeite waard.

Bad Ems

Nog zo’n plaats met bijzondere bezienswaardigheden is Bad Ems. Ook in deze plaats kun je een prachtig kasteel vinden, Marksburg. Marksburg is een kasteel dat nog bijna helemaal intact is, er zijn in Duitsland maar weinig vergelijkbare kastelen te vinden. Vanuit het kasteel heb je een prachtig uitzicht over de Rijn. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een rondleiding door het kasteel, je maakt dan kennis met de geschiedenis.
Naast het kasteel kun je ook een vesting bezoeken, Festung Ehrenbreitstein. Op het terrein bevinden zich een museum en een prachtige tuin. Uiteraard heb je ook hier een prachtig uitzicht. Het gebouw is honderden jaren oud en een bezoek zul je dan ook niet snel vergeten.

Reacties zijn afgesloten.