Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Stacaravan huren Zwarte Woud

Als je wilt genieten van de prachtige natuur dan is het Zwarte Woud een ideale bestemming. Vele Nederlanders gingen je al voor en brachten een bezoek aan dit mooie gebied. Je vindt het zwarte terug in Duitsland, op zo’n 6 uur rijden van Utrecht.

Overnachten

Als je in het Zwarte Woud wilt overnachten heb je meerdere mogelijkheden. Er zijn verschillende hotels te vinden, maar ook enorm veel campings. Het voordeel van de camping is de scherpe prijs. Je kunt overnachten in een stacaravan of chalet op zo’n camping. Een stacaravan huren in het Zwarte Woud is gelukkig heel eenvoudig, via het internet kunt u een passende caravan uitzoeken en vervolgens boeken. Voor het huren van een chalet geldt precies hetzelfde. Er zijn tientallen verschillende campings te vinden, de één nog luxer dan de ander. Denk na over je eisen en wensen en zoek vervolgens een passende en betaalbare camping uit.

stacaravan-huren-zwarte-woud

Natuur

De natuur in het Zwarte Woud is prachtig, er zijn enorm veel meren en bergen te vinden. De hoogste top is die van de Feldberg, deze is 1493 meter hoog. Andere hoge toppen zijn de Seebuck (1448 meter) en Herzogenhorn (1415 meter).
Bezoek tijdens je verblijf ook een aantal geweldige meren. Een aantal bekende zijn de Titisee, Glaswaldsee en Mummelsee.
Naast de natuur kun je ook diverse plaatsen in het Zwarte Woud terugvinden. Heb je even genoeg van de natuur gezien, bezoek dan één van de vele plaatsen. Je kunt in zo’n plaats een lekker kopje koffie drinken, een hapje eten of winkelen. Uiteraard zijn er ook verschillende bezienswaardigheden terug te vinden, wij willen de mooiste even met je doornemen.

Freiburg

Als je een bezoek brengt aan Freiburg bekijk dan in ieder geval de Munster van Freiburg, dit is de hoofdkerk van de stad. Deze kerk is al bijna 200 jaar in gebruik en wordt jaarlijks door vele tienduizenden mensen bezocht.
Naast de mooie kerk kun je in Freiburg ook enorm veel winkels en restaurants terugvinden. De ideale plek als je een echte shopaholic bent of als je van lekker eten houdt. Je kunt je hart ophalen in deze mooie stad.

Schramberg

Ook aan kastelen ontbreekt het niet in de regio. In Schramberg kun je het kasteel “Pfalzgrafenstein” terugvinden. Het is alweer z’n 700 jaar geleden dat dit kasteel werd gebouwd. Oorspronkelijk wordt het kasteel gebruikt om tol te heffen, nu kun je een bezoek brengen aan dit bijzondere gebouw.

Sasbachwalden

Bloemen en natuur staan centraal in het dorp Sasbachwalden. In dit dorp kun je veel verschillende hotels en restaurants terugvinden. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de “Gaishöll-Wasserfälle”, een prachtige waterval.

Donaueschingen

Ben je benieuwd naar de historie als het gaat om vliegtuigen, dan ben je in Donaueschingen aan het goede adres. In deze plaats kun je een bezoek brengen aan het International Luftfahrt Museum, een plek waar je kennismaakt met deze bijzondere historie.
Als je een ritje wilt maken in een stoomtrein, ga dan naar de Sauschwaenzlebahn. Stap in en geniet van de mooie natuurlijk, samen met je gezin of individueel.

Bekijk bijvoorbeeld eens vakantiehuizen in het Zwarte Woud bij Belvilla

Reacties zijn afgesloten.