Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Stacaravan huren Ardèche

Veel toeristen trekken ieder jaar naar Frankrijk, u kunt ook eens een chalet huren in de Ardèche. De Ardèche is een rivier die dwars door de departementen Gard, Lozère en Ardèche slingert. U kent het gebied misschien van het vele kajakken. Er worden hier veel marathons gehouden over deze rivier. Ook klimmen, wandelen, fietsen en kanoën, kunt u hier heel goed doen. Het is een mooie groene omgeving met veel mooie rivieren. U passeert daarbij ook mooie dorpjes zoals Viviers met de St. Vincent kathedraal, of u kunt naar Thueyts met de enorme brug Pont de Diable. Er zijn ook verschillende kleinere plaatsen die u kunt bezoeken zoals Annonay, Mirabel en Coux. Er worden u veel stacaravans in de Ardèche aangeboden om van daaruit alle bezienswaardigheden in de omgeving te ontdekken en er ’s avonds moe maar voldaan terug te keren.

stacaravan-huren-ardechePont d’Arc

Chalets in de Ardèche

De campings in de Ardèche worden ieder jaar druk bezocht. Veel toeristen keren hier jaarlijks terug. Ze genieten volop van de mooie grotten en de vele waterbronnen die u hier kunt vinden. De druipsteengrot Avend’Orgnac is een heel bijzondere grot. U vindt deze grot dicht bij de plaats Vallon-Pont-d’Arc.

Vakantie in de Ardèche

Een vakantie in de Ardèche is pas compleet wanneer u geniet van het indrukwekkende natuurgebied van Vallon-Pont-d’Arc en wanneer u de kasteelstad Vögué heeft gezien. Deze stad is namelijk gebouwd tegen een rots. Houdt u meer van avontuur? Dan kunt u een bezoekje brengen aan Gorges de l’Ardèche, dit gebied is gelegen in het zuiden van de Ardèche. Hier vindt u verschillende rotsformaties en inhammen. Per kano of kajak kunt u het gebied verkennen en dit kan erg spannend zijn. Een mooi natuurtochtje dat u niet wilt missen! De natuur is ook mooi in het zuidwestelijke deel van de regio Rhône-Alpes. Daar vindt u namelijk een natuurpark met ruim 180.000 hectare. Er zijn hier veel gebieden en landschappen te bekijken, alle heel divers. Daarbij is de hoogste berg ongeveer 1753 meter. Daarbij kunt u hier veel mooie wandelroutes volgen langs de kastanjebomen, vulkanen, rivieren en molens.
Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod van Selectcamp, voor luxe campingvakanties op topcampings in de Franse Ardèche!

Reacties zijn afgesloten.