Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Stacaravan huren Luxemburg

Een chalet huren in Luxemburg kan in verschillende grote steden. Maar waar gaat u naar toe? Vanuit Nederland bent u zo in Luxemburg. De toeristen maken de keuze om dit land te bezoeken voor de mooie natuur en het heuvelachtige landschap. Een wandel- of fietsvakantie wordt hier vaak georganiseerd. Daarvoor kunt u verblijven in een van de stacaravans in Luxemburg. Maar waar u precies gaat verblijven, zal afhankelijk zijn van wat u hier precies gaat doen en wat u hier wilt bekijken.

stacaravan-huren-luxemburg

Chalets in Luxemburg

Er worden u veel campings in Luxemburg aangeboden en van daaruit kunt u uitstapjes maken naar de vele bezienswaardigheden die dit land u te bieden heeft. U kunt kiezen voor de Kazematten van Luxemburg. Het is een soort militaire kazerne voor verdedigingswerk en een schuilplaats. Het is opgenomen in de UNESCO lijst van wereldcultuur. U kunt ook een bezoekje brengen aan Grand Ducal Palace. Dit is een mooi paleis in het zuiden van Luxemburg. Het is beter bekend als de officiële residentie van de Groothertog van Luxemburg. Een museum bezoeken kunt u ook, Mudam Museum is bijvoorbeeld een enorme trekpleister. Er worden hier internationale tentoonstellingen en projecten gepresenteerd uit alle gebieden van de hedendaagse kunst. In dit gebouw komen kunst en architectuur samen, dit gebouw is namelijk ontworpen door Ieoh Ming Pei.

Vakantie in Luxemburg

Vakantie vieren in Luxemburg doet u samen! U kunt nu een chalet huren en van daaruit mooie uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Musée national d’histoire et d’art à Luxembourg. Hier krijgt u een goed beeld van de geschiedenis van Luxemburg. U kunt hier ook veel mooie archeologische collecties bewonderen, u vindt hier ook ondergrondse kamers. U kunt van de culturele routes in Luxemburg gebruik maken. Er worden mooie ontdekkingstochten georganiseerd aan de hand van culturele routes. Deze routes noemen ze ook wel ‘grenzeloze architectuur’.

 

Reacties zijn afgesloten.