Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Stacaravan huren Portugal

Wilt u een chalet huren in Portugal? Dan heeft u volop keuze. Er zijn namelijk veel grote steden waar u een chalet kunt huren. Heeft u al eens gedacht aan Lissabon (de hoofdstad van Portugal)? Ook Porto, Amadora, Coimbra of Braga zijn de moeite waard, dit zijn namelijk grote steden en daar komen jaarlijks veel toeristen vakantie vieren! U kunt nu een kijkje nemen bij stacaravans in Portugal en dan ziet u hoeveel keuze u heeft! Erg comfortabel en veel luxe, wat wilt u nog meer tijdens een mooie vakantie?

stacaravan-huren-portugal

Chalets in Portugal

De campings in Portugal hebben u allemaal veel moois te bieden. Vanuit de camping kunt u genieten van het mooie Portugal en veel bezienswaardigheden ontdekken. Portugal wordt ook vaak gekozen voor stedentripjes. Lissabon is dan erg in trek. Het is de hoofdstad en is gelegen aan de rivier de Taag. Hier vindt u bijvoorbeeld het drukbezochte kunstmuseum Museu Nacional de Arte Antiga en ook het nationaal museum van tegels Museu Nacional de Azulejo kunt u in Lissabon vinden. Als u de historische gebouwen en paleizen wilt ontdekken, dan is het dorpje Sintra de moeite waard.

Vakantie in Portugal

De vakantie in Portugal zal nooit vervelen, er is hier ieder seizoen weer zoveel moois te zien en te beleven. Heeft u het mooie strand van Portugal, genaamd Praia da Marinha al bezocht? Het is gelegen in de Algarve bij Lagoa. Ook de havenstad Porto is de moeite waard. Zij staat bekend om de wereldwijde productie van de Portwijnen en dat mag u natuurlijk niet missen. Als u wat meer van de natuur houdt kunt u naar Trás-os-Montes, in het noordoosten van Portugal. Hier vindt u een wat ruwer en bergachtig gebied. Daar vindt u ook twee prachtige natuurparken waar u uren kunt wandelen en mooie foto’s kunt maken!

Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod campings in Portugal bij Ecamp!

Reacties zijn afgesloten.