Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Stacaravan huren Spanje

Spanje is een land waarbij veel mensen meteen denken aan de aangename temperaturen, de stranden en de helderblauwe zee. Maar er is meer te doen in Spanje. U kunt hier om te beginnen een mooie stacaravan huren en dan mooie uitstapjes maken en heel Spanje ontdekken. De grote Spaanse steden wilt u natuurlijk niet missen. Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla en Zaragoza zijn de moeite waard. In deze grote steden kunt u uiteraard heel goed winkelen, jong en oud vermaken zich hier iedere dag weer volop. Ook zijn er mooie en interessante bezienswaardigheden in deze steden en de regio’s.

stacaravan-huren-spanje

Chalet huren in Spanje

Als u een bezoekje gaat brengen aan Barcelona dan kunt u naar de excentrieke basiliek genaamd de Sagrada Familia. Deze is ontworpen door Antoni Gaudien en is heel opvallend door zijn hoge Façades (pieken). U kunt ook een bezoekje brengen aan La Conchain San Sebastiaan. Het is een van de beste stranden van Europa. U heeft hier een prachtig uitzicht op het kleine eilandje, maar er is ook een erg gezellige boulevard waar u volop van gaat genieten. Op verschillende plaatsen kunt u stacaravans in Spanje huren. De chalets in Spanje bieden u veel comfort en luxe.

Campings in Spanje

Wilt u genieten van een (kampeer)vakantie in Spanje? Dan kunt u vanuit daar mooie uitstapjes maken naar bijvoorbeeld het aquaduct en de Kathedraal van Segovia. Maar u kunt ook naar Las Médulas bij de stad Ponferrada. Dit was vroeger de belangrijkste goudmijn in het Romeinse Rijk. Deze bezienswaardigheid is erkend als Unesco Werelderfgoed. Het landschap is de moeite waard dus vergeet uw camera niet! Dan hebben wij nog een laatste tip voor u en dat is een bezoekje brengen aan El Escorial. Dit is een Abdij, het gaat over een koninklijk mausoleum en kasteel ineen. Daar zult u van staan te kijken hoe mooi dit is!

Luxe stacaravans in Spanje bij Selectcamp

Vakantie met Selectcamp is een vakantie zonder zorgen. Speciaal geselecteerde campings, je luxe stacaravan staat gereed en je kinderen worden vermaakt. Wat wil je nog meer? Je hoeft nu alleen nog maar een keuze te maken uit het gevarieerde aanbod van topcampings!

Huur een stacaravan in Spanje bij Belvilla

Belvilla’s zijn uniek, er valt altijd wel iets te beleven en zijn aantrekkelijk geprijsd. Met een Belvilla ben je verzekerd van een unieke stacaravan in een ideale omgeving en een aantrekkelijke prijs!

Reacties zijn afgesloten.