Stacaravanhuren.nl

Boek je vakantie en huur je stacaravan op Stacaravanhuren.nl

Tent of stacaravan?

Voor niet iedereen is de keuze om op vakantie te gaan en een stacaravan te huren even gemakkelijk. Alternatieven als een eigen tent meenemen of een vooropgezette tent te huren zijn er natuurlijk ook. Toch kiezen veel mensen voor de optie om een stacaravan te huren. Dit is niet verwonderlijk, aangezien dit een stuk luxer is dan een tent. Een stacaravan biedt al de luxe die je ook hebt in een normaal huis – maar dan toch met het heerlijke vakantie gevoel! Je loopt de voordeur uit (vaak zonder bukken!) en staat lekker in het zonnetje. Wie wil dat nou niet?

 

Voordelen van een stacaravan huren

Het voordeel van een stacaravan huren is dat je vakantie direct begint als je aankomt op de camping. Het kamperen in een stacaravan heeft alles weg van het verblijf in een luxe zomerhuis alleen dan op de camping. Het enige dat je hoeft te doel is je tassen uitpakken en het genieten kan beginnen!

In principe heb je in een stacaravan alle luxe die je thuis ook gewend bent zoals een complete eigen keuken, badkamer, toilet en één of meerdere aparte slaapkamers.
Het prettige van een eigen toilet is dat je niet met je wc-rol onder je arm over de camping hoeft te lopen. Je hebt altijd een wc en een douche voor jezelf.

Ook zijn er bijvoorbeeld speciale stacaravans te huur voor minder valide mensen, of stacaravans waar ook je hond naar binnen mag!

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je geen tent hoeft op te zetten en dat je niet hoeft te slepen met alle kampeerspullen.  De meeste stacaravans in de zuid Europese landen zijn voorzien van airco zodat het ook met écht warm weer goed toeven is. Bovendien leef je met lekker weer de meeste tijd buiten en zul je veel gebruik maken van het ruime terras of veranda.

Kortom: glamoureus kamperen ofwel ‘glamping’ doe je in een stacaravan!
Stacaravan huren bij Selectcamp Camping

 

Stacaravan huren in Nederland

Een stacaravan huren kan natuurlijk ook in eigen land zodat je niet ieder weekend op je bovenwoning in de grote stad hoeft te zitten maar in eigen land kunt genieten van het buitenleven op één van de mooie plekjes die Nederland rijk is. Je kunt hierbij natuurlijk kiezen voor een camping op een locatie van jouw keuze.

Wil je bijvoorbeeld dicht bij de zee zitten, dan zijn er diverse campings in bijvoorbeeld Zeeland of op Texel en Terschelling. De reisorganisaties De Krim Texel en Texel.net zijn gespecialiseerd in

Heb je meer behoefte aan gezonde boslucht op je heen kun je bijvoorbeeld zoeken naar een camping op de Veluwe of in het mooie Drentse land. Je kunt een stacaravan al huren vanaf 2 of 3 dagen.

Een ander leuk idee is wellicht om bijvoorbeeld tijdens een familie weekend een aantal stacaravans te huren die naast elkaar staan.  Zo ben je wel gezellig met de familie weg maar heeft toch ieder gezin of koppel zijn eigen accommodatie!

 

Reacties zijn afgesloten.